Registrera dig idag - Endast 5 kr/mån i 2 månader.

Registrera dig på Skillfinder.se och och betala endast fem kronor per månad de första två månaderna.

Förnamn och efternamn
E-postadress

När du skickar din registrering får du ett mail med en länk för att verifiera din e-postadress och ett tillfälligt lösenord.
Länken är giltig i 24 timmar.

Skicka

Skillfinder Story

2016-05-05

Hej

Jag har haft förmånen att jobba med många olika utmaningar. Som konsultchef fick jag en bild av hur det är att vara egen företagare och konsult. För det mesta är livet toppen, men mellan uppdragen är det en tuff tid.

När företagen bad mig hjälpa dem hitta en konsult till deras uppdrag var det många konsulter som ville anta utmaningen att hjälpa företaget. Det var alltid lika roligt att ge de till någon av dem och det var alltid lika frustrerande att meddela de andra att de blev utan uppdrag. De var ju så bra och duktiga men det spelar ingen roll. Det var lika tungt och tråkigt att inte kunna hjälpa till.

Sen fick jag denna idé att digitalisera processen och skapa en öppen arena där uppdragsgivarna hittar konsulter och där de kan se om konsulten är ledig för ett nytt uppdrag.

Sagt och gjort. Nu finns Skillfinder och jag hoppas att denna plattform ska ge dig ditt nästa uppdrag. Att du som konsult kan känna att du finns med i ett större sammanhang och att du som uppdragsgivare hittar lediga konsulter, vilket gör att ni båda sparar tid och pengar.

 

Med denna sajt hoppas jag kunna bidra och hjälpa fler konsulter och uppdragsgivare att hitta varandra på ett effektivt sätt. 

 

Suzanne Sparre
Grundare Skillfinder

 

 

 

 

 

 

 

 

System Admin
admin@admin.admin