Registrera dig idag - Endast 5 kr/mån i 2 månader.

Registrera dig på Skillfinder.se och och betala endast fem kronor per månad de första två månaderna.

Förnamn och efternamn
E-postadress

När du skickar din registrering får du ett mail med en länk för att verifiera din e-postadress och ett tillfälligt lösenord.
Länken är giltig i 24 timmar.

Skicka

Referenser

2018-04-08

Hasan Vrazalica

Uppdragsgivare 

”Jag kommer att rekommendera Skillfinder. Lätt och tillgänglig information för vad du som sökande behöver just för tillfället. Fördjupad information tas vid mötet med konsulten. Upplevelsen är att det är en enkel och bra plattform för att snabbt komma i kontakt med tillgängliga konsulter just för stunden”.

 

Daniel Ljung - Konsult

”För mig är Skillfinder ett väldigt bra komplement till andra marknadskanaler för egen marknadsföring och sälj. Det passar mig utmärkt eftersom jag helst vill hantera mina egna kundkontakter och förhandlingar. Kort efter att jag registrerade mig fick jag höra att min profil var välbesökt. Det tror jag beror på en kombination av ett starkt CV och att jag får presentera mig själv på mitt sätt. Det dröjde inte länge innan jag blev kontaktad av olika företag”.

 

 Ali Faradji - Egen anställd

Jag är egenanställd genom cool company vilket är var jag hörde talas om tjänsten och som jag fakturerar igenom.

"Skillfinder är en lovande tjänst som digitaliserar och därmed förenklar hela processen för oss konsulter, vilket ger mig mer tid att ägna åt min passion!"

System Admin
admin@admin.admin