Registrera dig idag - Endast 5 kr/mån i 2 månader.

Registrera dig på Skillfinder.se och och betala endast fem kronor per månad de första två månaderna.

Förnamn och efternamn
E-postadress

När du skickar din registrering får du ett mail med en länk för att verifiera din e-postadress och ett tillfälligt lösenord.
Länken är giltig i 24 timmar.

Skicka

Niklas Josefsson

Företagsuppgifter
Kpedia AB
Prissättning
Offert

Kontaktuppgifter

Niklas Josefsson

0739 624355

Skicka e-post

Kompetens

Chef

Företagsledning , Personal

Coach

Utveckling, Individutveckling, Förändring , Organisationsutveckling, Karriär

Föreläsare

Motivation, Ledarskap, Utveckling, Förändring

Management

Managementkonsult
Tillgänglig i
Gävleborgs Län
Jönkopings Län
Norrbottens Län
Örebro Län
Stockholms Län
Uppsala Län
Värmlands Län
Västerbottens Län
Västra Götaland
Beskrivning
Chefsprogram vänder sig till dig som har höga ambitioner med din professionella chefs- eller ledarskapsbefattning, och som söker individanpassade program med fokus på utveckling av personligt ledarskap, för att nå resultat och uppsatta mål.

Kpedia saluför inga snabba svar eller färdiga metoder. Däremot erbjuds hjälp till ansvarfull reflektion för att få syn på beteendemönster och stöd i att sätta och förverkliga handlingsplaner för förändrade beteenden.

Ledarskap sitter i hög grad i kroppen - i vanor, beteendemönster, men i vilken utsträckning är dessa vanor medvetet satta för att nå mesta möjliga mål?

Centralt är också att arbeta styrkebaserat, vilket bland annat innebär att bli mer medveten om, utveckla och nyttja starka sidor.

Syftet är att få människor i lednings- eller nyckelpositioner att utvecklas och växa i respektive roller och på så sätt bidra till att medarbetare i hela organisationen får chans att tillvarata hela sin kompetens och potential.

Se vidare Kpedia.se
Tillgänglighet
Dokument
Referenser
2000: Kpedia AB

Kpedia redovisar aldrig sina kunder offentligt i marknadsförings- eller referenssyfte. Däremot kan vi, när så önskas, erbjuda och hänvisa till referenter som genom avgränsad överenskommelse gett sitt godkännande.

Länkar