Registrera dig idag - Endast 5 kr/mån i 2 månader.

Registrera dig på Skillfinder.se och och betala endast fem kronor per månad de första två månaderna.

Förnamn och efternamn
E-postadress

När du skickar din registrering får du ett mail med en länk för att verifiera din e-postadress och ett tillfälligt lösenord.
Länken är giltig i 24 timmar.

Skicka

Torbjörn Johansson

Företagsuppgifter
Vojigo AB
Prissättning
Offert

Kontaktuppgifter

Torbjörn Johansson

+46 70 304 70 80

+46 70 304 70 80

Skicka e-post

Kompetens

Coach

Organisationsutveckling

Försäljning

Koncept, Produkter, Tjänster

Interim

Chef

Management

Managementkonsult
Tillgänglig i
Gävleborgs Län
Jämtlands Län
Norrbottens Län
Stockholms Län
Västerbottens Län
Västernorrlands Län
Beskrivning
Många vet vad de ska göra, men väldigt få gör vad de vet. Jag vill inte att du ska vara en av dem!

Är du försäljningschef, säljare, VD entreprenör eller egenföretagare? Oavsett om säljorganisation du jobbar i är stor eller liten så har du säkert ett antal utmaningar att hantera. Du kanske inte hinner med allt du borde göra! Du saknar ett bollplank och någon som utmanar dig i vardagen? Jag finns där som din personliga tränare som hjälper dig att nå dina mål.
Tillgänglighet
Video
Referenser
2017: Jakob Sandwall, Business Area Manager - Global Segments & Marketing at Elpress group

TA KONTROLL ÖVER SÄLJPROCESSERNA - Vi anlitade Torbjörn för att leda en workshop med fokus på att uppdatera vår säljprocess. Processen var i stort behov av att bli uppdaterad och accepterad i organisationen. Torbjörn gjorde ett riktigt bra jobb där han involverade hela gruppen och ledde oss till ett resultat som alla kunde stå bakom. Både före, under och efter workshopen arbetade Torbjörn med ett öppet tillvägagångssätt men var ändå väldigt tydlig och drivande för att nå målet. Jag kan varmt rekommendera Torbjörn till liknande uppdrag.

2017: Mats Bayard, CEO Triona

TYDLIGARE MÅL - Anlitade Torbjörn för att leda en workshop runt försäljning med fokus på mål. Genomförandet var professionellt och deltagarna fick utöver ökad kunskap ett tillskott av energi som påverkat engagemang och motivation på ett positivt sätt.

2017: Håkan Björnström, VD/delägare Frosting Kommunikationsbyrå

TA ETT HELHETSGREPP ÖVER FÖRSÄLJNINGSARBETET Torbjörn har erfarenheter väl värda att lyssna på. Han levererar handfasta metoder och verktyg som alla företag som drivs av marknadskrafter har nytta av i vardagen. Torbjörns härliga driv och engagemang ger positiv energi i varje möte. Jag kan varmt rekommendera honom till alla som vill bli bättre i säljarbetet.

Länkar