Registrera dig idag - Endast 5 kr/mån i 2 månader.

Registrera dig på Skillfinder.se och och betala endast fem kronor per månad de första två månaderna.

Förnamn och efternamn
E-postadress

När du skickar din registrering får du ett mail med en länk för att verifiera din e-postadress och ett tillfälligt lösenord.
Länken är giltig i 24 timmar.

Skicka

Maria Ekdahl

Företagsuppgifter
M Ekdahl Konsult AB
Prissättning
900 - 1200 kr/tim

Kontaktuppgifter

Maria Ekdahl

0709267007

Skicka e-post

Kompetens

Ekonomi

Redovisningsansvarig , Bokslut, CFO, Avdelningschef , Ekonomiansvarig , Controller , Redovisningsekonom , Redovisning, Finanschef, Projektledare , Ekonomichef , Ekonomikonsult, Business controller , Assistent , Ekonomicontroller
Tillgänglig i
Stockholms Län
Beskrivning
Jag är en senior Ekonom (både som chef och som specialist) med en bakgrund från olika roller inom både Telekom, FMCG och sjukvård. Min främsta erfarenhet ligger inom verksamhetsnära Controller roller, men jag har även erfarenhet från arbete på koncernnivå och redovisning.

Som person är jag drivande, effektiv och social. Jag är bra på att kommunicera, har lätt för att samarbeta, och uppskattar när jag får arbeta med olika yrkesgrupper. Jag gillar utmaningen i att förklara ekonomiska samband för icke-ekonomer och argumentera för det jag är övertygad om.

I mitt jobb är jag analytisk, gillar utmaningar och fokuserar på resultat samtidigt som jag har struktur, kan organisera mitt arbete och jag gillar att ta ansvar. För mig är det viktigt att förstå affären och arbeta med företagets lönsamhet, utveckling och strategi. Jag trivs bäst i roller där jag får gå mellan att jobba strategiskt och mer operativt.

Tillgänglighet
Dokument