Registrera dig idag - Endast 5 kr/mån i 2 månader.

Registrera dig på Skillfinder.se och och betala endast fem kronor per månad de första två månaderna.

Förnamn och efternamn
E-postadress

När du skickar din registrering får du ett mail med en länk för att verifiera din e-postadress och ett tillfälligt lösenord.
Länken är giltig i 24 timmar.

Skicka

Eva Losman Ragnå

Företagsuppgifter
Madicon AB
Prissättning
Offert

Kontaktuppgifter

Eva Losman Ragnå

+46733507321

Skicka e-post

Kompetens

Chef

Kultur , Försäljning , Företagsledning , Marknad

Projektledare

Förändring , Utveckling

Kommunikation

Organisationsutveckling

Styrelse

Ledamot, Offentlig marknad, Privat marknad

Försäljning

Koncept, Tjänster
Tillgänglig i
Stockholms Län
Beskrivning
Jag är en resultatorienterad företagsledare med 25 års erfarenhet inom försäljning, marknadsföring och affärsutveckling. Mitt företagsperspektiv omfattar både privat och statligt ägda bolag, större koncerner såväl som nystartade mindre bolag liksom att driva egen konsultverksamhet. Jag har lett bolag genom tillväxt och turnaround och har erfarenhet från styrelsearbete.

Utveckling och fokusering av verksamheter är min styrka. I mina roller har jag arbetat med att finna och lyfta fram det individer och bolag är bra på och säkerställa att de fokuserar på detta för att nå framgång. Det har handlat om affärsstrategier, utveckling av erbjudande och marknadsfokus såväl som säljinsatser, rationella processer och kostnadseffektivitet. I ledarrollen har mitt affärsdriv och min förändringskapacitet varit viktiga egenskaper, men också förmågan att kommunicera, driva förändringar genom relevanta operativa åtgärder och mitt fokus på att utöva ett värderingsdrivet ledarskap.
Tillgänglighet
Video
Dokument
Referenser
2012: Per-Arne Lundberg, Head of Direct Link at PostNord Business Area eCommerce & Logistics

Eva took the interim position as Director of International Sales and Business Support during a 12+ months period. She had a very quick start up and got into the position with high speed showing both excelent leadership and business drive in everything from small daily tasks to the strategic challenges. I can give Eva my outmost recommendation.

Länkar