Registrera dig idag - Endast 5 kr/mån i 2 månader.

Registrera dig på Skillfinder.se och och betala endast fem kronor per månad de första två månaderna.

Förnamn och efternamn
E-postadress

När du skickar din registrering får du ett mail med en länk för att verifiera din e-postadress och ett tillfälligt lösenord.
Länken är giltig i 24 timmar.

Skicka

Sök konsulter

Sökresultat

Visar träff 1 - 10 av 79 träffar
Kpedia AB | Offert
Jag erbjuder kvalificerad utveckling av chefer och ledare. Program, konsultation, handledning och träning i att lyckas bättre och göra verklighet av ambitioner och teorier. Samarbetar med Langley Group Institute och Cappfinity.
Offert
Mångårigt erfaren företagsledare tillgänglig för uppdrag
700 - 1000 kr/tim, Offert
Heldesk/support Analyst
Selected Stockholm AB | Offert
Monika är en senior Program- och Förändringsledare med gedigen erfarenhet från att leda omfattande strategi- och verksamhetsförändringar. Monika har speciellt uppskattats för sin helhetssyn, kommunikationsförmåga och höga drivkraft. Hon har förmåga att
Med känsla Samtalsterapeut/coach | Offert
Samtalsterapi /coach, Rådgivare
VågaVäxa i Stockholm AB. Coachar live, mobil eller online | Offert
Som ICF PCC certifierad coach med 13 års erfarenhet coachar jag människor som är beredda att lägga energi, tid och fokus för att uppnå det som är viktigt för dem och vill leva upp till det de lovar sig själva. Är du en av dem? Välkommen!
Dronninger AB | Offert
Erfaren konsult intresserad av uppdrag inom verksamhetsutveckling och ledning. Lång erfarenhet av verksamhetsutveckling, ledningspositioner, kommunikation och förändringsledning. Omtyckt, drivande, lyhörd, pragmatisk och orädd genomförare.
KG Investment Group AB | 600 - 2000 kr/tim, Offert
Jag har en djup och en lång erfarenhet i rollerna som verksamhetsutvecklare, chef, projektledare och programledare och driva affärs- och projektteam att leverera resultat mot uppsatta budgetmål.
Petra Wågskär | 200 - 1000 kr/tim, Offert
Väldigt duktig administratör med stort siffersinne söker extra arbete gärna kvällar och helger.
Fastido Consulting AB | 700 - 1300 kr/tim, Offert
Erfaren ledare med bra insikt i fastighetsbranschen som tycker om att lyfta fram dem bästa egenskaperna i varje individ och växer själv genom gruppens framgångar.