Registrera dig idag - Endast 5 kr/mån i 2 månader.

Registrera dig på Skillfinder.se och och betala endast fem kronor per månad de första två månaderna.

Förnamn och efternamn
E-postadress

När du skickar din registrering får du ett mail med en länk för att verifiera din e-postadress och ett tillfälligt lösenord.
Länken är giltig i 24 timmar.

Skicka

För konsulter

2016-05-31

Låt din nästa uppdragsgivare hitta dig här på Skillfinder

På Skillfinder har du möjlighet att visa upp din profil för ett stort antal uppdragsgivare. Sajten är publik och kunder som söker just din konsultprofil hittar dig snabbt och kan ta direktkontakt med dig. 
Du kan visa när du är tillgänglig för nya uppdrag genom att använda kalendern på profilsidan. Det ökar chanserna för att du ska få nya förfrågningar från beställare och du själv får en bra överblick över dina jobb. 

Registrera dig och skapa en profil

Det är enkelt att bli medlem på Skillfinder. Allt du behöver göra är att registrera dig och skapa en profilsida med information om vem du är, din kompetens och vilken marknad du riktar dig till. 
 
Alla nya medlemmar har möjlighet att prova på i två månader
för endast 5 kr/månad och därefter 395 kr/månad exklusive moms.
Provperioden börjar när du registrerar dig och medlemskapet sker löpande tills du säger upp det. 
 

Inget krångel med uppsägningstider - lätt att bli medlem och enkelt att gå ur

Vill du avsluta eller låta ditt medlemskap vara vilande under en period gör du det på din profilsida. Klicka i rutan för avslut/vilande så upphör medlemskapet direkt eller blir vilande och medlemsavgiften för nästa period upphör. Samtidigt stoppas publiceringen av din profil på sajten. 
Se sidan Användarvillkor för mer information.
 

Annonsering och marknadsföring

Skillfinders mål är att skapa annonser, marknadsföring och kommersiellt eller sponsrat innehåll som är av värde för både våra medlemmar och oss själva. Det innebär att när du registrerar dig på Skillfinder AB ger du ditt godkännande till att vi ska lyckas åstadkomma detta.
 
Det betyder att vi får använda ditt namn, profilbild, ditt innehåll och information i marknadsföringssyfte. Vi lämnar inte ut dina uppgifter till externa annonsörer utan ditt medgivande.
 

Eventuella villkorsändringar 

Om vi genomför väsentliga ändringar i våra villkor meddelar vi dig det. Vill du forfarnade vara medlem efter att ändringar gjorts i villkor, policyn eller riktlinjer innebär det att du godkänner de nya ändringarna.
 
Skillfinder.se är en öppen sajt som betyder att alla som läser informationen har tillgång att ta del av och se din profil och information som du lagt upp. 
Skillfinder AB tar inte ansvar för vad besökaren på sajten gör med din information som är synlig på profilsidan.

Vi önskar dig varmt välkommen och lycka till.

 

System Admin
admin@admin.admin