Registrera dig idag - Endast 5 kr/mån i 2 månader.

Registrera dig på Skillfinder.se och och betala endast fem kronor per månad de första två månaderna.

Förnamn och efternamn
E-postadress

När du skickar din registrering får du ett mail med en länk för att verifiera din e-postadress och ett tillfälligt lösenord.
Länken är giltig i 24 timmar.

Skicka

För konsulter

2016-05-31

Vill du bli uppvaktad och erbjuden ett uppdrag?

På Skillfinder får du en större arena att visa upp din profil och dina skills på. Sajten är publik för alla. Uppdragsgivaren hittar dig och tar direktkontakt med dig.

Genom att planera dina uppdrag och använda dig av Skillfinders kalender kan dina kunder se när du är tillgänglig.

Du får då en större möjlighet att fokusera på ditt nuvarande uppdrag. Skillfinder tillsammans med ditt egna nätverk ökar dina möjligheter till ditt nästa uppdrag.

Allt du behöver göra är att registrera dig och skapa en profil. Prova på i två månader för endast 5:-/månad därefter 395:-. ex moms. Gäller alla nya medlemmar. Din provperiod börjar i samband med din registrering.

Vi rekommenderar att du alltid är synlig på Skillfinder, även då du har uppdrag. Tanken är ju att du under tiden får ditt nästa uppdrag. 

Medlemskapet är löpande till dess du säger upp det. När du vill säga upp ditt medlemskap eller låta det bli vilande, gör du det på din profilsida och klickar i rutan för avslut/vilande och medlemsskapet upphör/blir vilande omedelbart och nästa medlemsavgiften uteblir/upphör. OBS!! I samma stund du klickar på någon av alternativen så upphör publiceringen av din profil.

Inget krångel med uppsägningstider. Lätt att bli medlem enkelt att gå ur. Se användarvillkor.

Vi önskar dig varmt välkommen och lycka till.

Om annonser och marknadsföring

Vårt mål är att skapa annonser, marknadsföring och annat kommersiellt eller sponsrat innehåll som är av värde för Skillfinder AB och/eller våra medlemmar på sajten. För att hjälpa oss åstadkomma detta ger du ditt medgivande till följande när du registrerar dig på skillfinder.se

Du ger oss ditt tillstånd att använda ditt namn, din profilbild, ditt innehåll och din information i marknadsföringssyfte.
Vi ger inte ditt innehåll eller dina uppgifter till externa annonsörer utan ditt medgivande.
Tillägg

Vi kommer att meddela dig när vi genomför väsentliga ändringar i våra villkor.
Om du fortsätter att använda Skillfinder-tjänsterna efter att ändringar gjorts i våra villkor, policyer eller riktlinjer, innebär det att du godkänner de ändrade villkoren, policyerna eller riktlinjerna.
Skillfinder.se är en öppen sajt vilket betyder att vem som helst har tillgång att ta del av och se din profil och den information du lagt upp. Skillfinder AB tar inte ansvar för vad besökare på sajten gör med din information som är synlig i din profil.

System Admin
admin@admin.admin